Sisutar-Sinkkutyttö

Wilhelmiina sai tyttären 22.7.2016 🙂
Tytär on saanut nimekseen Sohvi. Silmät peilattu virallisesti ilman huomatuksia 8.9.2016 ja muutenkin eläinlääkärin tarkastuksessa kaikki ok. 🙂
Sohvi asuu sijoituksessa Savossa.

 

Sohvi 7 vkoa

Sohvi 7 vkoa

Tytär muutaman tunnin ikäinen

Tytär muutaman tunnin ikäinen

Emä: Wilhelmiina
Wilhelmiina on reipas ja arjessa helppo, mutkaton neiti. Rakastaa leivinuunin lämpöä ja pikkujyrsijöiden jahtaamista. Nopea oppimaan ja älykäs. Hyvin muiden koirien kanssa toimeen tuleva. Ukkosesta ja ilotulitteista Wilhelmiina ei ole moksiskaan. Nukkuu usein tassut taivasta kohti ottaen hyvin rennosti.
Näyttelyistä on SERT&ROP. Omaksi iloksi on vähän tokoillut sekä rallitokoa kokeillut.
Wilhelmiinalla on yksi pentue aiemmin. Sisu poika on ainokainen. Wilhelmiina hoiti suurella rakkaudella ja todella omistautuen poikansa. Sisu on raamikas ja hyvä rakenteinen, komea ja oikein reipas ja avoin luonne. Harrastaa tokoa ja agilityä. Näyttelyistä on SERT x 3. Sisun silmät peilattu terveeksi ja polvet tutkittu 0/0.
 Wilhelmiinan silmät peilattu terveeksi ja polvet tutkittu 0/0
Wilhelmiina maaliskuussa 2016

Wilhelmiina maaliskuussa 2016

Päikkärit isännän kanssa :)

Päikkärit isännän kanssa 🙂

Isä: FI MVA LV MVA Miliisin Lurzus MC’Tudor ”Ukko”
Näin Ukon emäntä kertoo Ukosta:
Miliisin Lurzus Mc’Tudor, kavereiden kesken Ukko, vesipeto, kaikkien kaveri, pusumaakari ja niin edelleen. Ukko on jokaisen anopin unelmavävy, pehmeä ja nopea koulutettava, kärsivällinen mutta topakka tarvittaessa eli aivan mahtava nuorenpien koirien kanssa. Tämä seurallinen jaloissa pyörijä vetäytyy mielellään omiin piiloihinsa touhuamisen jälkeen. Nenänsä Ukko tunkee joka paikkaan. On mahdoton ajatus, että saisin esimerkiksi kerätä mustikat tai mansikat ilman, että laadunvalvoja istuu vieressä odottamassa omaa osaansa saaliista. Ukko ei ole moksiskaan kovista äänistä, uusista paikoista, julkisesta liikenteestä tai lapsista. Poika osaa ottaa elämän rennosti ilman ylimääräistä stressiä.
Olemme Ukon kanssa kokeilleet useampaa lajia etsien itsellemme sopivinta. Olemme kokeilleet mm. seuraavia lajeja: pelastuskoiratoiminta, agility, paimennus, toko ja näyttelytoiminta. Tällä hetkellä aktiivisimmin harrastamme tokoa ja agilityä, joissa olemme vielä aivan lapsen kengissä.
Sopivan sauman tullen tarkoitus on käyttää Ukon MH-luonnekuvauksessa ja luonnetestissä, ihan vain oman mielenkiinnon takia. Ukko on kaikkea sitä mitä rodulta toivoin ja juuri sitä mitä koiralta yleisesti haluan.
Silmät peilattu terveeksi ja polvet tutkittu 0/0.
Ukko, katse morsiammessa ;)

Ukko, katse morsiammessa 😉

KesäUkko

KesäUkko

Yhdistelmän sukutaulu:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=ER32644%2F14&RekNoE=ER58728%&Sukupolvet=5